Meteen naar de inhoud
Woningverkopen24.nl

Over ons

DSC_8984

Wat wij doen

Bij Woningverkopen24 investeren we in onroerend goed. Daarnaast houden we ons bezig met het renoveren van woningen, kantoren en winkels

Wij richten ons op het opkopen van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Dit doen we al een jarenlang in de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, en sinds kort ook door heel Nederland. 

Wij maken het gemakkelijk

Wij bieden een helpende hand aan particuliere woningeigenaren die door bepaalde omstandigheden hun woning moeten verkopen. Dit doen wij door middel van competitief geprijsde biedingen, een veilige en betrouwbare manier van werken, en een compleet verzorgd verkoopproces van kennismaking tot overdracht.

DSC_6357
DSC_6342

Wij maken het haalbaar

Wij hebben de afgelopen jaren vele huiseigenaren geholpen bij de verkoop van hun woning. Bij ons staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Door middel van onze professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat beide betrokken partijen volledig tevreden zijn met de verkoopvoorwaarden. Dan pas gaan we over op een werkelijke overdracht en het tekenen van de koopakte.

VOORDELEN

Waarom Woningverkopen24.nl?

Je woning snel verkocht zonder enige voorbehouden

Geen bezichtigingen of foto’s van je woning online

Snelle uitbetaling voor je woning

Verkopen voor een competitieve / marktconform prijs

JOUW HUIS BINNEN ENKELE DAGEN VERKOPEN?​

Ontvang binnen 24 uur een bieding zonder enige voorbehouden